Szolgáltatásaink

Domain regisztráció

Segítségedre leszünk a domain regisztrációval kapcsolatos ügyintézések lebonyolításában: miután kiválasztottuk számodra a legmegfelelőbb domain nevet, biztosítjuk a tárhelyhez történő hozzáférést is. Ezen kívül, vállaljuk a domainek lejárata utáni meghosszabbítást, és a további beállításokkal kapcsolatos ügyintézést is.
További részletek, információk megtekintése >>>

Tárhely bérbeadása

A nálunk regisztrált domainekhez, biztosítjuk a megfelelő tárhely mennyiséget, amely a később elhelyezendő honlap futtatásához lesz szükséges. Igény esetén a tárhelyhez közvetlen FTP hozzáférést is biztosítunk. Amennyiben szükség van a tárhely egyes részeinek különböző jogosultságok szerinti eléréséhez, ebben is rendelkezésedre állunk.
További részletek, információk megtekintése >>>

Webdizájn

Webdesignnal kapcsolatos szolgáltatásaink részeként vállaljuk új honlapok elkészítését, és persze meglévő weboldalak felújítását, modernizálását is. Ha céged meglévő arculattal rendelkezik, akkor a munkálatok során ahhoz igazodunk, ha azonban valami teljesen újra vágysz, mi abban is segítünk. A különböző grafikai elemek, animációk elkészítése mellett bannerek, hírlevelek elkészítését is vállaljuk.
További részletek, információk megtekintése >>>

Webfejlesztés

A közös megbeszélések után, a grafikai tervek alapján összeállítjuk honlapodat, hagyományos vagy reszponzív kivitelben. A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a piacon uralkodó webmarketinges technikákra, emellett igyekszünk az aktuális trendekhez passzoló honlapot készíteni a számodra.
További részletek, információk megtekintése >>>

Webmarketing

A munkálatok során kialakítjuk honlapod tartalmi részét, méghozzá úgy, hogy az a leginkább tükrözze céged mondanivalóját, és persze a felhasználók igényeihez, elvárásaihoz is megfelelően illeszkedjen!
Segítünk oldalad SEO-zásában, hogy minél előkelőbb helyen szerepelhessen a keresőoldalak találati oldalain. Szükség esetén javaslatot adunk közösségi, hírlevél, illetve más egyéb kampányok megvalósításában is.
Részletek megtekintése
Kapcsolatfelvétel
Üzenet küldése
Hírlevél
Név:
Feliratkozom