Rólunk > Történetünk
Az Irodaelektronika Bt. webfejlesztési története


2006
Az Irodaelektronika Bt. 2006-ban alakult, és kezdetben egy budai lakás egyik szobája szolgált székhelyéül. Abban az időben a cég neve még új fogalom volt: erre rákeresve a Google keresője egyetlen egy találatot sem jelenített meg. Nem is csodálkozhatunk rajta, hiszen az irodatechnikai, számítástechnikai, biztonságtechnikai szolgáltatásokat tömörítő szóösszetételt mi találtuk ki. És abban, hogy ez a későbbiekben egy mindenki által elfogadott kifejezéssé vált, talán nekünk is részünk volt egy kicsi.
2011
A kezdeti szárnypróbálgatások után egyre inkább háttérbe szorult a számítástechnikai vonal: erőnk nagy részét az akkor még nem mindenki számára elérhető (megfizethető) biztonságtechnikai vonal építésére koncentráltuk. A terület óriási kiaknázatlan lehetőséget rejtett, ami néhány éven belül robbanásszerű fejlődést hozott a cég életében is.

Ekkor már nem is volt kérdés, hogy a megerősödött területnek önálló életet kell élnie. 2011-ben a biztonságtechnika tevékenység levált a cégről és Magyar Biztonságtechnikai Kft. néven megkezdte saját kis útját.
2011
-
2015
A kapcsolat természetesen édes gyermekünkkel nem szűnt meg – sőt, az új cég az Irodaelektronika Bt. legnagyobb megrendelőjévé vált az elkövetkező néhány évben. Azt is mondhatjuk, hogy a felcseperedett gyermek tartotta el kissé megvénült és meggyengült szüleit.

Az Internet terjedésével és egyre nagyobb térhódításával nyilvánvalóvá vált, hogy a kereskedelmi szolgáltatások jelentős része is fokozatosan erre az eszközre tér majd át. A Biztonság ABC webáruházának fejlesztése több éven keresztül folyt. A kezdeti alapfunkciókat tartalmazó rendszer fokozatosan alakult át egy nagyvállalatoknál is használt rendszerré, melynek segítségével lehetővé vált, hogy a több tízezer terméket és több százmilliós forgalmat bonyolító tevékenységet néhány ember irányítása alatt tartson úgy, hogy nem omol rájuk a nagy terhelésből fakadó nyomás.
2016
A biztonságtechnikai rendszer fejlesztése 2015-ben fejeződött be, így lehetővé vált, hogy az ebből szerzett tapasztalatokat most már külső partnerek felé is prezentálni tudjuk. Ennek elősegítésére újabb lépés megtételére volt szükség: feladtuk eddigi helyünket és új, nagyobb lehetőséget biztosító komplexumba költöztünk.
2017
2017-ben újra kellett gondolnunk azt, hogy mit értünk el eddig, hol is tartunk? A régi, elavult dolgokat ki kellett dobnunk, és új, biztos alapokra kellett helyeznünk működésünket. Ennek egyik fontos momentuma, hogy új kolléganővel bővültünk, aki a webes szövegesírás, webmarketing területén nyújt majd biztos támaszt a jövőben.
2018
Ez az év biztosan erről fog szólni...
Kapcsolatfelvétel
Üzenet küldése
Hírlevél
Név:
Feliratkozom