Történetünk dióhéjban
2006
Az Irodaelektronika Bt. 2006-ban alakult, és kezdetben egy budai lakás egyik szobája szolgált székhelyéül.

Abban az időben a cég neve még új fogalom volt: erre rákeresve a Google keresője egyetlen egy találatot sem jelenített meg. Nem is csodálkozhatunk rajta, hiszen az irodatechnikai, számítástechnikai, biztonságtechnikai szolgáltatásokat tömörítő szóösszetételt mi találtuk ki. És abban, hogy ez a későbbiekben egy mindenki által elfogadott kifejezéssé vált, talán nekünk is részünk volt egy kicsi.
2011
A kezdeti szárnypróbálgatások után egyre inkább háttérbe szorult a számítástechnikai vonal: erőnk nagy részét az akkor még nem mindenki számára elérhető (megfizethető) biztonságtechnikai vonal építésére koncentráltuk. A terület óriási kiaknázatlan lehetőséget rejtett, ami néhány éven belül robbanásszerű fejlődést hozott a cég életében is.

Ekkor már nem is volt kérdés, hogy a megerősödött területnek önálló életet kell élnie. 2011-ben a biztonságtechnika tevékenység levált a cégről és Magyar Biztonságtechnikai Kft. néven megkezdte saját kis útját.

A kapcsolat természetesen édes gyermekünkkel nem szűnt meg – sőt, az új cég az Irodaelektronika Bt. legnagyobb megrendelőjévé vált az elkövetkező néhány évben. Azt is mondhatjuk, hogy a felcseperedett gyermek tartotta el kissé megvénült és meggyengült szüleit.
2011-2015
Az Internet terjedésével és egyre nagyobb térhódításával nyilvánvalóvá vált, hogy a kereskedelmi szolgáltatások jelentős része is fokozatosan erre az eszközre tér majd át. A Biztonság ABC webáruházának fejlesztése több éven keresztül folyt. A kezdeti alapfunkciókat tartalmazó rendszer fokozatosan alakult át egy nagyvállalatoknál is használt rendszerré, melynek segítségével lehetővé vált, hogy a több tízezer terméket és több százmilliós forgalmat bonyolító tevékenységet néhány ember irányítása alatt tartson úgy, hogy nem omol rájuk a nagy terhelésből fakadó nyomás.
2016
A biztonságtechnikai rendszer fejlesztése 2015-ben fejeződött be, így lehetővé vált, hogy az ebből szerzett tapasztalatokat most már külső partnerek felé is prezentálni tudjuk. Ennek elősegítésére újabb lépés megtételére volt szükség: feladtuk eddigi helyünket és új, nagyobb lehetőséget biztosító komplexumba költöztünk.
Ismerje meg csapatunkat!

Gáspár István

BOSSantó, robbantó

Mottó:
Lételemem a káosz
Már általános iskolában nagy hatással volt rám az informatika világa, olyannyira, hogy 13 éves koromban addig nyaggattam a szüleimet, míg végül megvették nekem a Commodore 64 számítógépet. Hatalmas örömmel töltött el, hogy az enyém lett ez a számítógép, lelkesedésem pedig abban nyilvánult meg, hogy rögtön el is kezdtem Basic nyelven egyszerűbb számítógépes programokat írni.

Később a továbbtanulásnál is a számítástechnikát választottam, a Kandó Kálmán főiskola informatika karára jártam. A műszaki területek ezután is meghatározóak voltak számomra, így egyetem után is informatikai területen helyezkedtem el. Dolgoztam rendszergazdaként, mint alkalmazott, de hamar rájöttem: az elképzeléseimet csak úgy tudom megvalósítani, ha saját céget alapítok.

Az elmúlt tíz év alatt sokféle tanfolyamot elvégeztem, amik főként weboldalak megjelenésével, marketingjével foglalkoztak, és persze azzal, hogy mitől működhet hatékonyan egy honlap. A programozásban és a webdizájnban kollégáim a profik, én a működés felépítésében, és az adatbázis összeállításában veszek részt aktívan. Emellett legfontosabb feladatom, hogy az ügyfelek elképzeléseit átformáljam egy olyan tartalommá, ami mind a marketing, mind az informatikai piacon maradéktalanul megállja a helyét.

Briski Csaba

Programozó, kódontó

Mottó:
Tervezzünk, majd építsünk fel egy szép és használható honlapot!
Már gyermekkoromban megragadott a számítástechnika és a számítógépek világa. A kezdeti játszadozást fokozatosan felváltotta a különböző szakkönyvek olvasása, és 1988-ban, amikor pályaválasztásra került a sor, már biztosan tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a későbbiekben. Így nem is volt senki számára meglepő, hogy jelentkeztem a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolába.

Érettségi után úgy éreztem, hogy mégsem találtam meg számításomat ezen a területen, és új kihívások után néztem. Új szerelmem az építészet lett, a következő állomás pedig az Ybl Miklós Műszaki Főiskola építészmérnöki kara. A sors azonban úgy akarta, hogy mégis visszatérjek eredeti pályám felé. Az Internet elterjedésével újra fellángolt bennem a pislákoló tűz: a weboldal fejlesztésben találtam meg azt a pluszt, ami korábban hiányzott ahhoz, hogy szívvel-lélekkel egy dologra koncentrálhassak. A főiskolán szerzett tapasztalatokat viszont maximálisan használni tudtam ezen a területen is, hiszen egy weboldalt egy épülethez hasonlóan kell megtervezni és felépíteni, és a végeredmény is csak akkor jó, ha minden építőelem a helyére kerül...

Csontos Otília

webdesigner, grafikus

Mottó:
Holnapra kész lesz!
1990-ben láttam meg a napvilágot. Farfekvéses gyerekként már rögtön véleményt alkottam a világról, mely nézetem, azóta sem változott sokat.
Az Általános Iskolát Sződligeten végeztem, ahol rajzórákon mindig nagy lelkesedéssel rajzoltam és festettem a szokásos csendéleteket és más egyéb unalmas dolgokat.
Általános iskola után a képzőművészeti szakközépiskolába szerettem volna folytatni tanulmányait, de nem vettek fel. Ekkor döntöttem úgy, hogy soha életemben nem fogok újra ceruzát fogni a kezembe. Szerencsére ez a döntésem nem bizonyult túl tartósnak.
A Károlyi István 12 évfolyamos Gimnáziumban szerencsére a bíztató szavak hatására elindultam néhány rajzversenyen, amelyen sikerült is néhány díjat elhoznom. Ekkor már tudtam, hogy mégis ezzel szeretnék majd foglalkozni.
Érettségi után jelentkeztem Egerbe, ahol a játék és animációs filmkészítő szakma csínját-bínját tanulhattam meg. A kétéves iskolát 2010-ben fejeztem be.
Friss szakmám birtokában lelkesen vetettem bele magam az álláskeresés gyönyöreibe. Fáradozásaimat nemsokára siker koronázta: az Irodaelektronika Bt.-nél helyezkedhettem el Webdesigner munkakörbe, amihez akkor még nem igazán értettem, és az idők folyamán ez nem sokat javult.
Jelentkezz gyakornoknak hozzánk!
Ha pörgős vagy, szereted a kihívásokat, szeretnél fejlődni és nem ijedsz meg a munkától, várunk csapatunkba, jelentkezz hozzánk gyakornoknak!

Nálunk kreatív és izgalmas feladatok megoldására számíthatsz, munkád során csapatban-és egyénileg is kipróbálhatod magad. Tisztában vagyunk vele, hogy manapság az idő a legfontosabb tényező mindenki számára, ezért rugalmasak vagyunk a munkaidő-beosztást illetően. Akár otthoni kiegészítéssel is végezheted munkád, nekünk az számít, hogy légy elkötelezett és pontos a feladataiddal!

Előnyt jelent számodra, ha ezen a területen végzed tanulmányaidat, de akkor is számítunk rád, ha most ismerkedsz ezzel a szektorral, és szeretnéd benne kipróbálni magad! Jelentkezésedhez csatold maximum egy oldalas motivációs leveledet és fényképes bemutatkozó leveledet.

„Az energiád és a lelkesedésed azután keletkezik, hogy belevágtál valamibe.”

Webdizájner,
grafikus

Webfejlesztő,
programozó

Kreatív
szövegíró

Álláslehetőségeink
Pillanatnyilag nincs szabad pozíciónk, de ez nem jelenti azt, hogy holnap sem lesz. Ezért is érdemes résen lenned, és vagy gyakran visszanézni oldalunkra, vagy már most elküldeni jelentkezésedet a következő pozíciókra. Lehet, hogy Te leszel az új tagja dinamikusan fejlődő cégünknek.
Webdizájner
Webfejlesztő
Szövegíró
Kapcsolatfelvétel
Üzenet küldése
Hírlevél
Név:
Feliratkozom