Webáruházak
A webáruház egy kereskedelmi célból megvalósulásra kerülő weboldal. Legfőbb jellemzőjük, hogy a cég által értékesíteni kívánt termékeket kategórizált formában tartalmazza. A termékekhez általaban hosszabb leírás, kép, valamint ár adatok kapcsolódnak.

Egyszerűbb, kevesebb terméket tartalmazó áruházak esetén a megrendelések adatai e-mailben kerülnek a kereskedő cég munkatársaihoz, akik ez alapján állítják össze majd kézbesítik a megrendelő részére a termékeket. Bonyolultabb, több terméket tartalmazó áruházak esetén lehetőség van a rendelések nyilvántartására, kezelésére is, nagyban megkönnyítve az ehhez szükséges adminisztrációs teendőket.

Fontos, hogy az oldalon szereplő termékek minél színvonalasabban legyenek bemutatva, ezzel is elősegítve az érdeklődők teljes körű tájékoztatását.

A webáruházak egyik legfontosabb kommunikációs eszköze a hírlevél, ezért lehetőséget biztosítunk általában az erre történő feliratkozásra. Hírlevélt küldeni 1-4 hét időközönként javasoljuk, ennek elkészítését és kézbesítését cégünk külön díjazás esetében vállalja.

Webáruház készítése általában több hónapot vesz igénybe, ennek várható költségeiről az Árajánlatok menüpont Webáruházak pontja alatt kérhet árajánlatot.
Kapcsolatfelvétel
Üzenet küldése
Hírlevél
Név:
Feliratkozom