Katalógus oldalak
Katalógus oldalról abban az esetben beszélhetünk, ha egy cég rendelkezik ugyan termékválaszékkal, de internetes kereskedési felüleletet (webáruházat) nem szeretne kialakítani.

Ez általában abban az esetben szokott előfodulni, ha a cégnek nincs kellő kapacítása a webáruházzal kapcsolatos adminisztrációk (termékinformációk folyamatos frissítése) elvégzésére vagy esetleg olyan termékeket forgalmaz, amelyek mindig egyedi árképzéssel járnak. De olyan eset is előfordulhat, hogy a cég már rendelkezik egy webáruházzal, de egyes termékeinek színvonalasabb bemutatására egy elkülönült felületet szeretne létrehozni.

Egy katalógus oldal általában minden olyan információt tartalmaz, amit már a cégbemutató oldalnál ismertettünk.
Ezeknél az oldalaknál nagyon fontos a színvonalas megjelenítés, tervezését, előkészítését minden esetben szakképzett grafikussal érdemes elvégeztetni.

Egy katalógus oldal elkészítése viszonylag rövid időt vesz igénybe, de különleges igények esetén ennek időtartama akár a többszörösére is növekedhet az előzőleg kalkuláltnál.

Katalógus oldal elkészítésére árajánlatot az Aktuális áraink Katalógusok menüpontja alatt található űrlap kitöltésével kérhet.
Kapcsolatfelvétel
Üzenet küldése
Hírlevél
Név:
Feliratkozom