Cégbemutatók
Napjainkban már egyetlen cég sem teheti meg, hogy nem jelenik meg interneten, nincs saját céges bemutatkozó oldala. Az emberek többsége már számítógéppel, táblagéppel vagy okostelefonnal keresi meg azt a szolgáltatást vagy szolgáltatót, amelyre éppen szüksége van. Így ha valaki nincs fenn, akkor komoly hátrányba kerül a versenytársakkal szemben.

Egy jó cégbemutató oldal tartalmazza a cég történetét, alakulásának, eredményeinek rövid vagy hosszabb ismertetését. Ez mellett a legfontosabb a tevékenységek, kínált szolgáltatások bemutatása. Nem árt az sem, ha referenciákat, partnereket is meg tudunk egy ilyenen jeleníteni. Ez főként akkor hasznos, ha a kölcsönös ajánlás fejében mások honlapjára ajánlott partnerként is felkerülhetünk.

A kapcsolatfelvétel megkönnyítése érdekében egy külön részen feltétlenül érdemes a székhely, illetve a telephelyek adatainak megjelenítése is a szokásos elérhetőségi lehetőségekkel (telefon, mobil, e-mail). Nagy segítség lehet egy nagyítható, mozgatható térképrészlet beillesztése is.

Cégbemutató oldalakon további lehetőségként hírek, akciók, árak, események jeleníthetők meg.

Újabb cégbemutató oldalaink most már reszponzív, vagyis alkalmazkodó megjelenítéssel kerülnek kialakítására, így bármilyen internethez kapcsolódó készülékkel lehetséges az optimális megjelenés.
Kapcsolatfelvétel
Üzenet küldése
Hírlevél
Név:
Feliratkozom