Weboldal élete

Elkészült a céges weboldal, de nem látogatja senki. Miért van ez?

Sajnos sokan belesnek abba a hibába, hogy elkészítik a weboldalukat, felrakják valahova és várnak. Várnak a profitra. Nos, ez nem ilyen egyszerű. A világhálón több millió weboldal van és ha valaki keres valamit akkor nem biztos, hogy ráhibázik a weboldalunkra. A cél az, hogy az Ön cégét megtalálják.
Cégünki a csomagjaiban olyan  megoldásokat kínál, amelyekkel minimális költségek mellett hatékonnyá tudjuk tenni az ügyfeleink weboldalait.

Miből állnak ezek a csomagok és miért fontosak?

Az online marketing első csomagját mostani akciónkban minden új megrendelőnknek ingyenesen biztosítjuk. Ezzel a csomaggal bekerülnek a legnépszerűbb keresőkbe (yahoo, google, heuréka, stb.), céges adatbázisokba, linkgyűjteményekbe (pl.: valami.lap.hu).
A keresők csak akkor tárolják el weboldalunkat, ha előzetesen bejegyeztük őket az adatbázisukba.
Így csak akkor fog megjelenni egy szó keresésénél a weboldalunk, ha be van jegyezve.
Mivel tudjuk, hogy egy keresőszó beírása után az emberek többsége csak az első 20 találatot nézi meg, így törekednünk kell arra, hogy weboldalunk minél előrébb jelenjen meg a keresőtalálatoknál.
Ezt azzal érjük el, hogy minél több helyről mutat link a weboldalunkra.
Ez a csomag a keresőkről szól, amely a látogatót 60%-át adja ki.

A második csomagot kb. 3 hónap múlva ajánljuk, amikor már van eredménye a marketingnek. Ekkor fizetős, ám kipróbált megoldásokat ajánlunk (reklámok, hírlevelek, bannerek).
Ezek a megoldások már pénzbe kerülnek, de behozzák az árukat. Egy felmérés után olyan stratégiát dolgozunk ki a reklámozás tekintetében, hogy a reklámozás ne csak kidobott pénz legyen, hanem hasznot hozzon.

A harmadik csomag a legfontosabb, az oldal karbantartása. A karbantartásunk a következőkből áll: hírek, információk, képgalériák, akciók frissítése, amellyel elérhető, hogy a keresőkben az adott keresőszavakra minél előrébb kerüljön a weboldal. Második az online marketing bővítése, frissítése. A weboldal olyan, mint egy növény. Ha foglalkozva van vele a világhálón akkor virágzik, meghatványozódhatnak az eredmények. Ha pedig el van hanyagolva, akkor elhervad és visszaesik a látogatottsága.
Az oldalak frissítése nagyon fontos mivel, a keresők azokat az oldalakat sorolják előrébb amelyeken mindig vannak új információk.
Mostani akcióban olyan oldal-karbantartási díjat kérünk, amely egy jobb webhosting ára. Amit most ajándékba adunk..