Weboldal

 

Milyen szolgáltatások szükségesek, hogy cége felkerüljön a világhálóra és sikeres is legyen?

A weboldalakhoz teljes körű megoldásokat és szolgáltatásokat adunk. A weboldalakat úgy készítjük el, hogy későbbiekben bővíthető, átalakítható legyen.
Egy weboldalnak, hogy sikeres legyen és profitot hozzon vállalkozásának, több kritériumnak kell megfelelnie.

  1. DOMAIN NÉV - Olyan domain nevet kell választania, ami jellemző a cégére, tevékenységére.
  2. WEBHOSTING - Olyan webhosting szolgáltatást kell választania, ami stabil, gyors és megbízható.
  3. WEBOLDAL SZERKESZTÉSE - Úgy kell elkészíteni a weboldalt, hogy áttekinthető, tartalmas, és megragadó legyen. Továbbá a programozás,  gyors, megbízható legyen, és a keresők támogatásának megfeleljen.

ONLINE MARKETING - A világhálón a megcélzott ügyfelek, emberek megtalálják a weboldalt.

Mit tesz cégünk?


Domain név: Válasszon domain nevet. Ha nincs ötlete szívesen segítünk, hogy a keresők is hamarabb találják meg.
Webhosting: Tárhely és virtuális webszerver szolgáltatás. A virtuális webszerver szolgáltatás éves díj, amelynek feladata az, hogy ha valaki beírja az Ön domain nevét a böngészőbe és a weboldala megjelenik. Tárhely: Cégünk minden ügyfelének, aki karbantartással is megbíz minket, egy professzionális tárhelyet ad térítésmentesen.
Weboldal szerkesztése: A weboldal 3 részből áll. A grafika (design) részekből, tartalom részekből (szövegek, képek), programozásból (webstruktúra, formok, keresőoptimalizálás).
A grafika az egyik legfontosabb - Aki a weboldalt látogatja és elsőre nem fogja meg a design, 50%-ában tovább áll. A szövegeknek tömöreknek, lényegmegragadónak és áttekinthetőnek kell lennie.
A programozásnak gyorsnak és a keresők szempontjából megfelelőnek kell lennie.
Online marketing: Ez egy új szó a köztudatban. Minden termék, szolgáltatás csak akkor eladható, ha ismerik az emberek. Az online marketing célja az, hogy a weboldala ne csak a világhálón valahol legyen fenn, hanem az emberek el is jussanak a weboldalához. A megoldásainkkal, stratégiánkkal arra törekszünk, hogy minél többen látogassák az oldalt, és ismertté váljon a weben.
Továbbá úgy optimalizáljuk a marketingünket, hogy a célközönség találja meg elsősorban a weboldalt.
A stratégiánk több csomagból áll: Weboldal befuttatása, weboldal reklámozása, weboldal fenntartása.
Az online marketing első csomagját mostani akciónkban minden új megrendelőnknek ingyenesen biztosítjuk. Ezzel a csomaggal bekerülnek a legnépszerűbb keresőkbe (yahoo, google, heuréka, stb.), céges adatbázisokba, linkgyűjteményekbe (pl.: valami.lap.hu).
A második csomagot kb. 3 hónap múlva ajánljuk, amikor már van eredménye a marketingnek. Ekkor fizetős, ám kipróbált megoldásokat ajánlunk (reklámok, hírlevelek, bannerek).
A harmadik csomag a legfontosabb, az oldal karbantartása. A karbantartásunk a következőkből áll: hírek, információk, képgalériák, akciók frissítése, amellyel elérhető, hogy a keresőkben az adott keresőszavakra minél előrébb kerüljön a weboldal. Második az online marketing bővítése, frissítése. A weboldal olyan, mint egy növény. Ha foglalkozva van vele a világhálón akkor virágzik, meghatványozódhatnak az eredmények. Ha pedig el van hanyagolva, akkor elhervad és visszaesik a látogatottsága.